Tripcommissie

Tripcommissie (TripCie)

Het is eindelijk zover: de droom van menig Contacter wordt werkelijkheid. De dit jaar opgerichte Tripcommissie gaat een goedkoop binnenlands ledenweekend organiseren! Het weekendje weg vindt plaats na het eerste blok in november, dus dat betekent dat je deze druilerige herfstdagen op een knusse manier met je favoriete vereniging kunt doorstaan. Uiteraard zal niemand zich deze drie dagen vervelen: de TripCie staat garant voor veel originele activiteiten, lekker eten en bier!​

Tripcommissie 2018-2019

Dit jaar waait er een frisse wind door de Tripcommissie. Met z’n vieren gaan wij ons dit half jaar inzetten om een heerlijk weekendje weg te organiseren. De Tripcie bestaat dit jaar uit drie meiden en één man:

Simonette Zimmerman - Voorzitter

Lieke Waenink - Secretaris

Shamal Swiers - Penningmeester

Joris van Schouwenburg - Commissaris Food & Beverages

Wij zijn al in augustus begonnen met de voorbereidingen voor het ledenweekend. We doen er alles aan om het welverdiende weekendje voor jullie zo chill en gezellig mogelijk te maken.

Tripcie-1.jpg

Tripcommissie 2016-2018

Lieve trippende Contacters,

Onze vereniging is al heel wat commissies rijk, met elk zo zijn eigen specialisatie in ofwel gezellige, ofwel leerzame activiteiten. Echter ontbreekt er nog wel één cruciaal iets... Datgeen waar de leden al jaren van dromen en vanaf dit jaar eindelijk realiteit gaat worden... Een jaarlijks ledenweekend natuurlijk! Een tripje naar een plek buiten Utrecht, waar je samen met je beste kameraden een weekend lang kan genieten van eten, spelletjes, bier en elkaar! 

Met trots stellen wij onszelf voor als de eerste TripCie van SV Contact ooit!  Met z’n vijven zullen wij in het korte tijdsbestek van drie maanden een ongelooflijk leuk ledenweekend neerzetten waarin we al onze kennis en creativiteit zullen inzetten om te zorgen voor een onvergetelijk weekend. 

Voorzitter Caitlin Eagles bewaakt de orde en het tempo, Secretaris Robin Martina typt erop los, Penningmeester Pam Scholten zorgt ervoor dat het weekend slechts enkele tientjes de man kost, Commissaris Food&Beverage Anne de Heer verzorgt alles aan eten en drinken & Commissaris Sport&Spel Kathleen Zwanenburg zorgt voor wat leuke spelelementen tijdens het weekend!

Het thema van het eerste ledenweekend dat georganiseerd wordt door de TripCie is inmiddels bekend, namelijk: CIWoudlopers, odz Wie scout jij vanavond? Dit avontuurlijke en jeugdige thema belooft spanning, sensatie, competitie, gezelligheid & veel eten en drinken voor iedereen die mee gaat! Welke leuke spellen er precies op het programma staan blijft nog een verrassing. Wij hebben er in ieder geval zin in, jij ook?!

Heel veel liefs,

Namens TripCie ’16 

Caitlin Eagles

TripCie1718.PNG

Onze sponsoren