Activiteitencommissie (AC)

Activiteitencommissie (AC)

Eén van de meest actieve commissies is toch wel de Activiteitencommissie (AC). Deze organiseert gedurende het studiejaar vele uiteenlopende activiteiten als Escape Room, karaokeavonden, Ik Hou van Holland en nog veel meer leuke en originele uitjes! Activiteiten die meer dan welkom zijn na een volle week van tentamens of na het behalen van een killer deadline. Wat er ook wordt georganiseerd, de activiteitencommissie zorgt altijd voor een flinke dosis gezelligheid.

Naast de jaarlijks terugkomende activiteiten, zoals de Commissieslag, de themaborrels en Wie is de Mol, is er binnen de planning van deze commissie genoeg ruimte voor creativiteit. Deze afwisseling van reeds bestaande en totaal nieuwe activiteiten zorgt ervoor dat deze commissie nooit gaat vervelen.

Spreekt de diversiteit van deze commissie je aan? Geef je dan op voor een plekje in de AC!

Activiteitencommissie 2018-2019

Hallo lieve mensen!

Dit jaar is de activiteitencommissie weer een groep met leuke en enthousiaste mensen! Vanaf het begin van het jaar is de groep al bezig met brainstormen voor leuke activiteiten. Zo staan verschillende vaste nummers op het programma, zoals een cantus en Wie is de mol? Maar zullen er dit jaar ook wat vernieuwende activiteiten georganiseerd worden. De AC bestaat uit verschillende jaarlagen en zal dus goed de wensen kunnen aanvoelen J Wij hebben er zin in en hopen jullie dan ook snel te zien op onze activiteiten!

Voorzitter – Teuntje van der Horst
Secretaris – Juliette Okhuijsen
Penningmeester – Nino Waller
Commissaris PR – Nina Tol
Commissaris Aankleding – Britt van der Matten


AC_1819.jpg

Activiteitencommissie 2017-2018

Joehoe lieve contacters,

Hierbij presenteren we met heel veel trots de AC 2017/2018! Deze blije koppies gaan dit jaar de allerleukste activiteiten voor jullie plannen. Dus hebben jullie het even helemaal gehad met de UB, tentamens en alle stress? Kom dan zeker naar onze activiteiten die een lach op je gezicht zullen brengen. We kunnen alvast verklappen dat WIDM en de eindbbq dit jaar weer op te planning staan! Wij hebben er dit jaar onwijs veel zin in, jullie ook?

Veel liefs, de AC

Sanne van Lieshout – Voorzitter
Bjorn van Rhee – Secretaris
Derk Molijn – Penningmeester
Anna Poulssen – Commissaris promo
Mirte Blok – Commissaris aankleding

AC1718.jpeg

Activiteitencommissie 2016-2017

Hoi lieve Contacters!

Say hello to the AC 2016-2017! Deze leuke meiden zullen zich dit jaar inzetten voor SV Contact door middel van het organiseren van allerlei activiteiten. Het studentenleven bestaat natuurlijk niet alleen maar uit studeren, er moet ook tijd vrij gemaakt worden voor gezelligheid! Hou ons daarom goed in de gaten en kom zeker eens een kijkje nemen. Natuurlijk staan de klassiekers Wie is de Mol en de themaborrels op het programma, maar jullie kunnen ook nieuwe activiteiten verwachten. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in! Dus, tot snel allemaal!!

Liefs,
De Activiteitencommissie 2016-2017

Rowin van Holsteijn – Voorzitter
Merel van Os – Secretaris
Lara Bijen – Penningmeester
Sanne van Lieshout  – Commissaris Promotie
Loes Rijntjes – Algemeen Lid

Activiteitencommissie 2015-2016

Hoihoi lieve Contacters,

Op deze foto zie je Max en zijn bitches: ook wel de AC 2015-2016 van SV Contact! Deze enthousiaste leden zullen dit jaar allerlei leuke activiteiten organiseren voor jullie. Wanneer je het even gehad hebt met het studeren staan wij er voor je klaar om voor afleiding te zorgen. Onze activiteiten bestaan onder andere uit de klassiekers Wie is de Mol, het open podium en de barbecue, maar daarnaast hebben wij nog leuke nieuwe verrassingen voor jullie zoals schaatsen en een vossenjacht! Wij hebben er in ieder geval super veel zin in en we hopen jullie natuurlijk allemaal te zien bij onze activiteiten!

Liefs,

De Activiteitencommissie 2015-2016


Max Otten – Voorzitter

Lara Bijen – Secretaris

Rowin van Holsteijn – Penningmeester

Merel van Os – Commissaris Promotie

Natasha Ghosh – Algemeen Lid

Onze sponsoren