Jang Mi Mentink


Hallo lieve lezers, 


Mijn naam is Jang Mi Mentink, ik ben 20 jaar en woon in IJsselstein (Provincie Utrecht). Ik woon nog lekker met mijn oudere broer Tim en Milo (hamster) thuis bij mijn ouders want dat is gewoon nog heel fijn. 

Ik ben geboren in Zuid-Korea maar na 9 maanden geadopteerd en lekker naar dit koude kikkerlandje gekomen. 

Ben altijd al wel een druk kindje geweest of in ieder geval wel aanwezig. Op de middelbare school, Cals College Nieuwegein, werd ik wat ambitieuzer en volwassener. Ik vormde mijn vakkenpakket zo dat ik naar de Hogere Hotelschool in Maastricht kon en heb daarom ook voor een lange periode niet verder gekeken dan dat. Ik leidde de Leerlingenraad van 2015 tot en met 2018, speelde hockey en piano, probeerde een bandje te vormen en een carrière start te maken als vlogger op youtube. Nou, dat heeft dus niet gewerkt voor mij. 


Na een wat minder goede start bij Rechtsgeleerdheid op de Universiteit Utrecht vond ik het wel even goed zo en wilde ik wat meer van de wereld gaan zien. Met mijn vrienden en familie heb ik dan ook onvergetelijke reizen gemaakt en wat is die mooi de wereld. 

WhatsApp_Image_2019-09-21_at_11.45.03.jpeg
Jang Mi Mentink - Penningmeester


Na deze detox van school was het dan toch weer tijd om een keuze te maken en kwam ik bij Communicatie en informatiewetenschappen en daardoor natuurlijk ook bij SV Contact, waar ze wel een plekje hadden voor mij. 

Het is even een grote stap om als eerstejaars het bestuur in te gaan maar ik wil nu toch eindelijk gewoon wat bereiken. En mogelijkheden om dingen te bereiken bij SV Contact zijn er in overvloed. Het wordt natuurlijk hard werken maar met zo een mooie groep om mij heen en het leuke werk wat erbij komt kijken is dat geen straf. En wat is het mooi om straks terug te kunnen kijken op alles wat je hebt bereikt, en daar doe ik het voor. Ik heb er enorm veel zin in en heb het volle vertrouwen erin dat ik samen met Iris en Julia een onvergetelijk jaar ga beleven. 

Oh, en kom vooral even gezellig langs op de Contactkamer om een praatje te maken! 


Groetjes,


 Jang Mi 

Penningmeester 2019-2020

Onze sponsoren