Alumnicommissie

Alumnicommissie

Alumnicommissie 2020-2021

Hallo!

Wij zijn de Alumnicommissie! Graag zetten wij het succes van de voorgaande commissie voort, maar wel met een eigen twist. Dit jaar zal anders zijn dan andere jaren en fysieke activiteiten zijn daarom lastig te organiseren. Onze focus zal daarom vooral liggen op de online representatie en kennismaking van alumni en studenten. Maar wie zijn wij? Onze commissie heeft momenteel nog drie leden: Lieke Waenink, Agnes Jansen en Simonette Zimmerman. Lieke heeft tijdens haar CIW-tijd het pakket Cultuur, Communicatie en Diversiteit gedaan en heeft de master Interculturele Communicatie afgerond. Op haar beurt heeft Agnes het pakket Communicatie, Organisatie en Interactie gedaan en volgt ze nu de master Communicatie en Organisatie. Dan is er nog Simonette, die de richting Media, Communicatie en Markt gedaan heeft en nu een master Marketing volgt. In het nieuwe jaar zullen wij opzoek gaan naar twee toppers die onze commissie zullen versterken.

Wil jij graag op de hoogte blijven? Word dan lid van onze groep op LinkedIn en like onze pagina op Facebook

ciwalumni.png

Alumnicommissie 2019-2020

Hallo! Sinds 2019 vormen wij de geheel vernieuwde alumnicommissie. Graag zetten wij het succes van de voorgaande commissie voort, maar wel met een eigen twist. Houd onze Facebookpagina en LinkedIn goed in de gaten, want in 2020 zullen we een aantal activiteiten voor jullie organiseren! We kunnen alvast verklappen dat de activiteiten zowel gezellig als nuttig en leerzaam zullen zijn. O ja en jullie vragen je zeker af wie ‘wij’ dan eigenlijk zijn! Op onze foto zie je van links naar rechts: Lieke Waenink, David Ruger, Agnes Jansen, Simonette Zimmerman en Christien van Campen. Lieke heeft tijdens haar CIW-tijd het pakket cultuur, communicatie en diversiteit gedaan en volgt nu de master Interculturele Communicatie. Toen David CIW studeerde, volgde hij de richting media, communicatie en markt. Na vervolgens een jaar gewerkt te hebben, doet hij nu de master Communicatie, beleid en management. Op haar beurt heeft Agnes het pakket communicatie, organisatie en interactie gedaan en volgt ze nu de master Communicatie en organisatie. Dan is er nog Simonette, die de richting media, communicatie en markt gedaan heeft en nu een master Marketing volgt. Als laatste heeft Christien tijdens CIW het pakket cultuur, communicatie en diversiteit gedaan en daarna de master Interculturele Communicatie afgerond.

Nu weten jullie wie wij zijn. Dus kom naar onze activiteiten en dan leren wij jullie kennen!

Word lid van onze LinkedIn-groep om op de hoogte te blijven van alle activiteiten:
https://www.linkedin.com/groups/3061245/

Alumni_Commissie-2.jpg

Alumnicommissie 2018-2019

Beste Alumni, Met veel plezier hebben wij, de alumnicommissie, afgelopen jaren activiteiten georganiseerd. Van CIW Draait Door tot de Grote CIW Spelshow en diverse Life After CIW edities. De tijd is echter gekomen om het stokje door te geven aan een nieuwe lichting CIW Alumni! Wie neemt onze taak vanaf januari over? Stuur een mailtje naar voorzitter@svcontact.nl om je aan te melden voor de commissie of als je vragen hebt.

We zien jullie reacties tegemoet!

David, Fleur, Marcel en Harro

Onze sponsoren