Meeloopdagen

Organisatie meeloopdagen 2019-2020

Hey jij daar!


Welkom op onze kleine stukje website. Misschien ben je een nieuwsgierige (toekomstig CIW-) student die graag een beetje meer te weten wil komen over de meeloopdagen. Misschien ben je een huidig CIW-student die ook meer wilt weten en misschien een groep meeloop-studenten wilt rondleiden, enthousiasmeren en vragen wilt beantwoorden. Of misschien wil je gewoon iets weten over ons (grapje natuurlijk).


We zullen ons eerst even kort voorstellen. Wij zijn Isa de Wolf en Julia van Loo, beide tweedejaarsstudenten CIW, en wij organiseren de meeloopdagen dit collegejaar (ook al is dit jaar alweer bijna om (joepie vakantie in zicht!!!!). Julia gaat over de aanmeldingen, vragen en overige mailtjes van de meeloop-studenten. Isa houdt zich bezig met de begeleiders van de rondleiding.


Wil jij meelopen?

Je kunt je via de site van Universiteit Utrecht aanmelden (https://www.uu.nl/bachelors/communicatie-en-informatiewetenschappen/meeloopdagen). Wij krijgen dan vervolgens een mailtje met jouw aanmelding en zullen je dan de (nog) beschikbare data opsturen (hier staan ook de tijden bij). Wanneer je de datum doorgeeft waarop je kan, mailen wij jou een bevestiging en dan ben je officieel aangemeld.


Ongeveer een week voor de meeloopdag waarvoor je je hebt aangemeld, krijg je een mailtje met de exacte planning. Iedere meeloopdag bestaat uit een korte algemene presentatie over de studie, een hoorcollege van onze lieve sjaars bijwonen, een lunch en een rondleiding door interessante plekken voor CIW’ers in Utrecht.


Wil jij begeleiden?

(Let op: dit is alleen voor huidig CIW-studenten!)

Je kunt je aanmelden voor het begeleiden van de meelopers tijdens de rondleiding, via het aanmeldformulier (https://forms.gle/HK8GL4dCEansxYC16). Je kunt hier de data selecteren waarop jij beschikbaar bent. Vlak voor deze datum zul je een mailtje ontvangen met de exacte informatie over de rondleiding.


Doeiii en misschien tot ziens op de meeloopdag van Communicatie- en Informatiewetenschappen!


Liefs,

Isa en Julia
IMG_6506.JPG

Onze sponsoren