Bestuur 2021-2022

Hoi allemaal! 

Welkom op onze bestuurspagina! Sinds 14 september 2021 zijn wij het 21e bestuur van SV Contact. Samen zullen wij ons een jaar lang inzetten voor de vereniging, haar leden, de bachelorstudenten van CIW en de masterstudenten van Communicatie en Organisatie en Interculturele Communicatie.

Het 21e bestuur zal bestaan uit: 

Mara Onaca – Voorzitter

Rachel Hogewoning – Secretaris

Michael Reinders – Penningmeester 

Janey Donders - Commissaris Onderwijs

Bridget Rona – Commissaris Intern

Jelmer Collet – Commissaris Extern​

bestuur101.jpg
XXI

Komend jaar zal alles hopelijk weer steeds meer ‘normaal’ worden. Wij moeten tot die tijd het rekening houden met de COVID-19 maatregelen en zullen continu op de hoogte moeten blijven van de laatste ontwikkelingen. 

Het komende jaar ligt de focus op het binden van leden aan de vereniging, het waken over fysiek en mentaal welzijn van leden, het op zoek gaan naar een nieuwe stamkroeg, het verduurzamen van de vereniging, het schrijven van een driejarenplan, het uitvoeren van een wijziging in de statuten, en het focussen op verdere digitalisering binnen de vereniging. Deze doelen staan verder toegelicht in ons beleidsplan en is te vinden onderaan deze pagina. Samen met dertien commissies en de drie adviesorganen gaan wij er een super mooi jaar van maken. 

Lijkt het jou ook leuk om de vereniging te runnen en heb jij behoefte om meer uit je studie te halen? Vanaf februari organiseren wij bestuursinformatie-avonden waar jij alle informatie krijgt over het bestuursleven. Je mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt! 

Heb je verder nog ideeën voor de vereniging of wil jij graag iets organiseren? Onder het kopje ‘’ledeninput’’ vind je een formulier waar je je suggesties, ideeën en overige input kwijt kan. Alle input is welkom! Dit zal de eerstvolgende bestuursvergadering besproken worden. 

Het credo voor komend jaar luidt als volgt: “Achter de wolken schijnt Contact”. Dit credo is gebaseerd op het spreekwoord ‘achter de wolken schijnt de zon’, wat betekent dat er na vervelende tijden altijd weer mooie tijden aankomen. Na een jaar vol thuis zitten en weinig contact met medestudenten, staat Contact het komende jaar klaar voor al haar leden. We hopen dat er na de vervelende COVID-19 periode een mooie tijd aankomt vol gezelligheid en fysiek contact.

Veel blauw liefs, namens het 21e bestuur, 

Mara Onaca

Voorzitter SV Contact 2021-2022

Onze sponsoren