Meeloopdagen

Meeloopdagen

Wil je weten hoe het is om Communicatie- en informatiewetenschappen te studeren in Utrecht? Kom dan een dagje meelopen. Je volgt een of meerdere colleges en krijgt uitgebreid de kans om te praten met studenten en docenten. Zo kom je te weten of CIW voor jou de goede studiekeuze is!

Voor wie?

Meeloopdagen zijn bedoeld voor 5- of 6-vwo’ers die al eerder een open dag hebben bezocht en serieus overwegen om te kiezen voor Communicatie- en informatiewetenschappen in Utrecht. Na je inschrijving voor een studie aan de Universiteit Utrecht doe je ook nog mee aan een matchingstraject, waarmee je kunt toetsen of de studie echt bij je past.

Wanneer?

De eerstvolgende online meeloopdag voor CIW vindt plaats op donderdag 4 Maart 2021 om 16.30 uur. Informatie over hoe de online meeloopdag in zijn werk gaat, ontvang je na aanmelding via de mail. Inschrijven kan tot een dag voor de meeloopdag (woensdag 3 Maart). Je kunt je aanmelden door hier te klikken.

COVID-19 maatregelen

Naar aanleiding van de huidige maatregelen is het niet mogelijk om de meeloopdagen fysiek te organiseren. Op dit moment vinden de meeloopdagen volledig online plaats. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen over de meeloopdagen, dan kun je Luca een mailtje sturen via onderwijs@svcontact.nl! Door hier te klikken wordt je doorverwezen naar de meeloopdagpagina van de Universiteit.

Onze sponsoren