Introductietijd

Introductieperiode CIW!

Welkom op de pagina over introductiekamp, de facultaire introductie en het begin van je nieuwe studie, CIW! Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de introductie en volg ons op Instagram: @svcontact


Introductie 2022-2023

Hey hallo, 

Wij (de Introductiecommissie van SV Contact) zijn hard bezig om een superleuke introductie voor jullie neer te zetten komende augustus/september. Maar wat kan je daar nou allemaal van verwachten? We beginnen met een introductiekamp (geen ontgroening) waarbij je samen met je twee mentor papa's en mama's in groepen allerlei activiteiten gaat doen, zoals verschillende spellen en leuke feestjes. We slapen op een kampeerboerderij en zijn hier in totaal 3 dagen. Je leert hierbij de vereniging en je studiegenoten goed kennen. Het is dus de perfecte manier om je studie te beginnen. Dit kamp kan je niet missen. Zet 29 t/m 31 augustus alvast rood omlijnd in je agenda en meld je aan!

Een weekje later gaan we verder met de introductie in de mooie stad Utrecht, de facultaire introductie. In hetzelfde groepje als tijdens het introductiekamp, zal je met een hoop leuke activiteiten de stad en het studentenleven in Utrecht leren kennen. Hier leer je alvast de belangrijkste spots in je favoriete nieuwe stadje kennen en kan je hierna blind door Utrecht fietsen. Deze intro sluit aan op je eerste week school en is daarmee de perfecte eerste stap voor het begin van je studie. Meld je dus snel aan voor de facultaire introductie van 5 t/m 7 september!

Wanneer je lid wordt van SV Contact, bespaar je € 5 op het introductiekamp en € 5 op de facultaire introductie. Lid worden van SV Contact kost € 15 per jaar, en hiermee heb je toegang tot vele leuke activiteiten en krijg je korting op je studieboeken. Meld je dus zeker even aan! Dit kan via hetzelfde inschrijfformulier. 

Hier vind je het inschrijfformulier voor de introductie. Je kan kiezen of je mee wil doen aan een of beide introductieactiviteiten (kamp + facultair). Wij raden het natuurlijk aan om allebei te doen, aangezien dit de full introductie experience geeft en je hiermee het best voorbereid bent op je komende studententijd. Meld je snel aan. Wij hebben er in ieder geval al mega veel zin in!

Heel veel liefs,

De Introductiecommissie van SV Contact

Mail voor al je vragen naar introductie@svcontact.nl, en wij zullen ze zo snel mogelijk beantwoorden. 

Wat betekent het als je je inschrijft bij SV Contact?

  • Je krijgt een sleutelhanger toegestuurd waarmee je korting kunt krijgen op verschillende locaties in Utrecht
  • Je kunt jouw boeken bestellen met de hoogste toegestane korting!
  • Wanneer dit weer kan, organiseert SV Contact de leukste activiteiten. Niet alleen organiseren we feesten en borrels, ook hebben we in het verleden activiteiten als escape rooms, Wie Is De Mol, lasergamen en silent disco’s georganiseerd. Daarnaast organiseren wij bedrijfsbezoeken, bedrijvendagen en allerlei leerzame workshops… 
  • Je maakt deel uit van een gezellige community van CIW-studenten en maakt gegarandeerd nieuwe vrienden.
  • Als fysieke activiteiten voorlopig nog niet kunnen worden georganiseerd, zullen wij uiteraard online alternatieven blijven aanbieden!
  • Voor slechts 15 euro contributie kun jij dit allemaal meemaken!

Wij hopen jullie allemaal te zien bij de introductie!

Groetjes, IC 2021-2022

Ook meteen lid worden van SV Contact? Klik dan hier voor meer info. 

Onze sponsoren