Meewerkstage Marketing & Communicatie

Meewerkstage Marketing & Communicatie

Bij Jaarbeurs draait het om waardevolle ontmoetingen, zowel offline op de vele events als online op onze digitale platformen. Wij geloven in de kracht van echte aandacht. We doen het werk voor de succesvolle deals, knappe ideeën, knetterende energie en blije mensen. We willen namelijk blijven groeien, en daar kom jij in beeld.

Jouw nieuwe omgeving
Voor ons Corporate Communicatie Marketing team zijn we op zoek naar een stagiair(e). Ben jij een enthousiaste, creatieve doorpakker en vind je het leuk om te leren en mee te werken aan de diverse marketingtaken waar wij ons mee bezig houden? Dan pas je zeker bij ons. Binnen onze afdeling zijn wij verantwoordelijk voor de meeste interne en externe uitingen van Jaarbeurs én de verhuur van onze eventlocaties. In ons team maken we content voor social media, onze website en intranet. We schrijven we marketingplannen én voeren ze uit. Dit betekent in de praktijk dat we content maken, klanten met de promotie van hun events helpen en d.m.v. marketingcampagnes bijdragen aan leadgeneratie voor onze accountmanagers. Jij zorgt er samen met ons voor dat iedereen weet dat Jaarbeurs de perfecte locatie is voor een vergadering, congres, beurs of festival. Daarnaast houden we ons bezig met corporate communicatie, arbeidsmarktcommunicatie en PR. We hebben nooit een saaie dag; iedere dag komen nieuwe uitdagingen op ons pad en jij mag ons hierbij gaan helpen!

Dit vind je leuk om te doen
Om successen te bereiken werken we hard, houden we elkaar scherp en zijn we een team. Er kan en mag veel, en we houden van slim en efficiënt samenwerken.

Dit krijg je van ons
Wij bieden plezier in je werk en je persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk, net als jij. Vandaar dat je van ons alle ruimte krijgt om jouw ambities waar te maken en te groeien in je vak. Je doet dat in een team van betrokken collega’s, met een informele werksfeer, vers fruit op de werkvloer, gezellige borrels en leuke activiteiten. Bij Jaarbeurs werk je op een centrale toplocatie, naast station Utrecht Centraal.

Periode
Het gaat om de periode van september 2022 t/m januari 2023 (in overleg, bij voorkeur 5 maanden).

Taken
Vanwege de diversiteit aan werkzaamheden is het lastig om een vaste lijst met taken te beschrijven. We proberen het toch. Tijdens je stage houd je je onder andere bezig met:

 • Content voor onze website maken en bijhouden;
 • Social media content maken en schrijven;
 • Teksten schrijven over onze eventlocaties;
 • Helpen bij de organisatie van bijeenkomsten zoals klantevents;
 • Marketing- en communicatiemiddelen ontwikkelen.

Wat breng jij mee?
Jij bent…

 • Een hbo-student(e) in de richting van Marketing, Communicatie of Journalistiek;
 • Sterk in foutloos Nederlands schrijven;
 • Flexibel en enthousiast;
 • Verantwoordelijk en zelfstandig;
 • Onze droomstagiair(e) als je ook nog ervaring hebt met InDesign en Photoshop.

Ons aanbod

 • Een stagevergoeding van €370,- per maand (bij fulltime stage lopen);
 • Supergezellige collega’s en een fijne werkomgeving;
 • Een heel leerzame stageplek vol uitdagingen.


Hebben we je interesse gewekt? Top!
We kijken uit naar je sollicitatie. Wil je eerst meer weten over de stage? Neem dan contact op met Mayen van Luttikhuizen (Marketing Venue & Service) via mail naar mayen.van.luttikhuizen@jaarbeurs.nl, of solliciteer hier

Onze sponsoren