Bureau Objectief

Relevante werkervaring opdoen bij een onderzoeksbureau, en geld verdienen? Dan zoeken we jou! 

Hey! Wat fijn dat je ons gevonden hebt. Ben jij op zoek naar een toffe en interessante bijbaan die makkelijk te combineren is met je studie? Bureau Objectief is volop aan het groeien in een domein met veel nieuwe ontwikkelingen. We hebben jou daarom hard nodig voor ons veldwerk-team! 


Bureau Objectief? 

Objectief zet zich met een team van jonge gedragspsychologen in voor een gezonde maatschappij. Wij geloven in kennis van wetenschap en specifiek de kracht van gedragsverandering. We geven inzicht in menselijke drijfveren, wat mogelijkheden biedt om gedrag op een positieve manier te veranderen. Vanuit een stevig fundament waarin wetenschap en praktijk elkaar ontmoeten, focussen we ons op het verminderen van (onverantwoord) alcoholgebruik en het terugdringen van roken (door jongeren). Meer weten? Kijk dan op onze website www.bureauobjectief.nl. 


Wat zijn je werkzaamheden? 

Die verschillen per project, bijvoorbeeld: 

● We brengen de lokale leefwereld van de jeugd in kaart. Door aan te sluiten bij hun leefwereld en met ze in gesprek te gaan, schetsen wij een gedetailleerd beeld van de huidige situatie omtrent risicogedrag (o.a. alcohol- en drugsconsumptie) onder minderjarigen. 

● We voeren het landelijk onderzoek uit naar de naleving van de leeftijdsgrens voor alcohol. 

● We pakken dronkenschap en doorschenken aan en ontwikkelen interventies rondom het thema dronkenschap en doorschenken. 

● We interviewen verschillende doelgroepen zoals ouders en verkopers om te achterhalen wat drijfveren zijn om alcohol te schenken aan jongeren. Kortom: Je werkzaamheden zijn enorm divers! Wie ben jij? 

● Je bent een enthousiast en proactief persoon die het leuk vindt om op mensen af te stappen. 

● Je bent regelmatig beschikbaar in de weekenden. 

● Je vindt het leuk om te werken in een team van overwegend studenten. 

● Je vindt het prima om ook ’s avonds en ’s nachts te werken. 

● Je bent op zoek naar een flexibele bijbaan zonder vaste werkdagen. 

● Het hebben van een rijbewijs is een dikke pré, maar niet noodzakelijk. 


Wat bieden wij jou? 

● Een bijbaan waarin je relevante werkervaring op kunt doen. 

● Een interessant en professioneel netwerk in de wereld van gedragsverandering. 

● Een marktconform salaris en reiskostenvergoeding. Vanuit waar werk ik? 

De ene keer ben je ergens in het land aan het werk tijdens een nalevingsonderzoek of om jongeren te interviewen over hun alcoholgebruik. De andere keer werk je vanuit thuis of op ons kantoor voor deskresearch. 


Kom jij ons team versterken? 

Vertel dan kort en krachtig in een alinea iets over jezelf. Mail dit samen met je CV naar maya@bureauobjectief.nl. Doe dit voor 3 november. Vragen? Dan kun je ook een mailtje sturen naar Maya. Op woensdag 13 november is er bij ons op kantoor op de campus van de Radboud Universiteit een trainingsdag die jou klaarstoomt voor je werkzaamheden bij Bureau Objectief. Laat je in je mailtje weten of je hierbij kunt zijn? 


Onze sponsoren